lördag 16 april 2016

Lördag.

En vecka försvann i all hast.
Det enda "utöver det vanliga" var väl att jag var på utvecklingssamtal för Emmy. Roligt att höra om allt hon är med om på förskolan och att hon kan/vågar/vill vara sig själv även där ❤️ 

Nu är det helg igen och jag och Stefan inledde den med ett biobesök. Såg Djungelboken och den var väl helt okej :) Var en ganska tidig film så Emmy kunde leka med mormor och Tommy under tiden, och sen somna i bilen hem med oss.

Idag vaknade Emmy på fel sida och fick gå och lägga sig igen, börja om liksom ;) Stefan gick upp med henne men lagom till frukost skrek och grät hon för allting. Så hon fick gå och vila hos mig en stund och sen försökte vi igen med bättre resultat, haha. 
Sen blev det en förmiddagspromenad i skogen. Härligt dimmigt och massa stora vattenpölar för Emmy att plaska i.


När vi kom hem fick Emmy för sig att hon skulle ha trosor istället för blöja. Det gick... Sådär. Tror hon kissade på sig 4-5 gånger, trots att hon försökte gå på pottan ett par gången emellan. Inte riktigt redo, men kul att hon börjar vilja i alla fall.
Gick till lekplatsen en sväng och träffade där på Jannika som skulle ut och gå, så vi hakade på. Emmy i vagnen eftersom vi ville ha lite tempo. Men hon höll på att somna så vi fick vända hem ganska fort. Ville inte riskera nattsömnen med en sen vila..!
God mat och sen soffläge. Lagom lördag för mig.


Inga kommentarer: