söndag 17 april 2016

Söndag.

Idag var det min tur att gå upp tidigt med Emmy. Men när jag vaknade sov hon fortfarande ;) Så blev typ sovmorgon för mig också! För i detta hemmet är 8 en jackpot..!

Skulle egentligen fotograferat årets första riktiga uppdrag idag, men det har blåst och regnat om vartannat så vi bytte till nästa helg. Får hoppas vitsipporna är lika fina då :)
Istället har det blivit en innedag med Emmy. Vi har pusslat, dansat, lekt med lera... Och fortsatt tros-träna. Lite bättre idag sett till att det bara hände en olycka, men fortfarande ganska tomt i pottan också ;) Hon tycker vi är ganska tradiga som frågar om hon är kissig stup i kvarten.. ;)

I eftermiddags var vi på teater/musikal i Grevieparken. Debut för Emmy! Var genrep för Svingelskogen med Hasse Andersson i en av rollerna. När han klev ut på scen för att hälsa alla välkomna önskade Emmy direkt att han skulle sjunga om "gröna skogar" och när han sen gjorde det var lyckan total! Hon stod upp på stolen och sjöng med ❤️
Själva Svingelskogen var också bra, men lite lång för Emmy som hade svårt att sitta still. Klättrade mycket på mig och höll bara fokus medan de sjöng - tur det var många sångnummer ;)
Sen fick vi GLASS på vägen ut och det toppade typ allt annat...


Inga kommentarer: