måndag 11 april 2016

Måndag.

Hade en jättebra helg. I lördags umgicks vi mycket med min bror och hans familj, alltid mysigt och Emmy är så glad i sina kusiner ❤️
Det var även väldigt fint väder så jag och Emmy gick upp till skogen och fotograferade henne bland vitsipporna. Den ungen fortsätter att imponera på mig, hon är verkligen underbar att fota och det märks att hon tycker att det är kul :) en naturbegåvning! Hoppas jag hinner få fler uppdrag innan sipporna vissnar.


Igår var jag på möhippa för en kompis och det var också jättetrevligt! Hon blev så glad och det var så avslappnat och mysigt. Emmy passade på att busa med sin mormor under tiden. Och Stefan har fått massor gjort i trädgården :) Avslutade dagen med en härlig promenad.


Idag har tankarna mest åkt till Irland. Vi försöker få ihop en resa dit inom snar framtid men det är så mycket som ska klaffa. Tänkte åka i samband med att Stefans föräldrar också är där, med gemensam hemresa. Men det ställer till det i logistiken då det inte finns så bra övernattningsmöjligheter för oss alla i Stefans systers hus och ska vi bo på hotell så ska vi lyckas ta oss emellan på ett smidigt sätt varje dag. Så vi får klura lite till på den karamellen :) Blir mest troligt en annan helg helt enkelt.

Inga kommentarer: